Mer information om våra e-cigaretter

E-cigaretter

SMOK – INFINIX

349.00 kr

E-cigaretter

MLIFE – E-CIGARR

489.00 kr

E-cigaretter

MLIFE – E-HOOKAH

79.00 kr
Slut i lager

E-cigaretter

MLIFE – E-PIPE

799.00 kr

E-cigaretter

MLIFE – EGO CE4

119.00 kr

E-cigaretter

MLIFE – EVOD MT3

149.00 kr

E-cigaretter

MLIFE – M1

499.00 kr

E-cigaretter

MLIFE – M2

E-cigaretter

MLIFE – M3

E-cigaretter

MLIFE – MINERVA

299.00 kr

E-cigaretter

MLIFE – MINI PEN

299.00 kr

Vad är en e-cigarett?

E-cigaretten är en uppfinning som har revolutionerat rökandet för miljontals människor världen över. Den består av två delar, ett batteri och en påfyllningsbehållare. Det finns mängder av varianter men funktionen är alltid densamma.

Hur fungerar en e-cigarett?

En e-cigarett fungerar genom att man trycker på en knapp som ligger i batteriet, den skickar sedan ström till påfyllningsbehållaren som i sin tur värms upp. Allt sker utan någon som helst fördröjning och under uppvärmningen förångas vätskan och sedan inhalerar man ångan.

Slits e-cigaretten med tiden?

Kvalitén gör en stor skillnad på batterier och påfyllningsbehållare, även om de kan se likadana ut i olika butiker och webbshoppar. Tänk på att en el cigg består av delar som slits, och att köpa en e-cigarett med kvalité har en längre livslängd och ger en lägre kostnad.

Vilka är dem vanligaste problemen med en e-cigarett och hur hanterar man dem? 

De vanligaste problemen med e-cigaretter är relaterade till grundläggande kunskaper om e-cigaretter. Nu börjar vi analysera problem som orsakats av otillräcklig kunskap av en e-cigarett.

E-cigaretten tänds inte och ingen ånga uppstår, varför? 

1. Låg ström eller batteriet behöver laddas! Beroende på e-cigarett eller en mod så är det olika batterier och användning. (Se referens till motsvarande bruksanvisning).

2. Batteriet är i ett skyddat tillstånd! När du använder e-cigaretten kontinuerligt kommer batteriet att drabbas av högre och högre temperatur och det slutar med att batteriet går in i skyddat tillstånd, det är endast tillfälligt och batteriet går igång när den har svalnat.

3. Kontrollera om anslutningen av påfyllningsbehållaren/tank sitter åt i batteriet och inte är lös.

 Ångan minskar, hur kommer det sig?

1. När mindre ånga genereras bör du kontrollera om det fortfarande finns tillräckligt med e-vätska i påfyllningsbehållaren/tank och fyll i e-vätska om det behövs.

2. Vissa e-cigaretter/mods är utrustade med effektreglering, temperaturreglering och luftreglering, skaffa dig kunskap om funktionerna för just din model.

4. Undvik överfyllning! 70 procent av den totala kapaciteten av en påfyllningsbehållare/tank ska vara det maximala. Överfylld påfyllningsbehållare/tank med e-vätska kommer att orsaka läckage eller dålig effekt.

Varför låter det konstigt från e-cigaretten när jag ska inhalera? 

Du kommer att höra fräsande ljud när du använder en e-cigarett/mod. En nybörjare kan oroa sig för risken för explosion. Faktum är att ljudet kommer från förångnings förfarandet där e-vätska i påfyllningsbehållaren/tank upphettas för att omvandlas till gas. Så, oroa dig inte.